Welcome Normal
BJÖRNJAKT
Play
21:39
BJÖRNJAKT
Björnjakt med hund i Västernorrland och Västerbottens skogar.
BJÖRNJAKTER FRÅN FÖRR
Play
13:03
BJÖRNJAKTER FRÅN FÖRR
Här får ni ta del av några lyckade jakter på björn från tidigare år.
Jakt för Livet Rovdjur 2
Play
70:38
Jakt för Livet Rovdjur 2
Jakt med hund ligger Robert Salomonsson och Nathalie Jonsson varmt om hjärtat, inte minst rovdjusjakten! I den andra filmen i serien Rovdjusjakt får ni följa med på actionfylld jakt efter allt från grävling och räv till järv, björn och lodjur.

Robert och Nathalie driver Nynäs Jakt och Fiske Camp, all deras tid som de inte tillbringar tillsammans med deras gäster spenderar de ute i skog och natur. 2012 släppte Robert sin första film Jakt För Livet Björn och Lo. Förutom björn- och lodjursjakt har dom släppt filmer om jakt på småvilt, klövvilt samt jakt i Kanada. Samtliga filmer med fokus på jakt med deras hundar.
Förberedelser lodjursjakt
Play
18:05
Förberedelser lodjursjakt
I det här avsnittet får ni lite tips å råd inför lodjursjakt, ni får även ta del av hundträning och jakt.
RÄVJAKT 2018
Play
09:30
RÄVJAKT 2018
Finnstövaren Sumo har nu passerat 1 års ålder och ska jagas in, här får ni följa med på några dagars rävjakt under hösten 2018.
Jakt För Livet - ROVDJUR
Play
54:09
Jakt För Livet - ROVDJUR
Jakt För Livet Rovdjur är den första filmen i en helt ny serie där ni får se jakt på nordiska rovdjur. Följ med Robert och Nathalie som tillsammans med deras hundar jagar björn, lodjur, järv och räv i Sverige och Norge. Filmen bjuder på många spännande scener, bland annat en påskjuten björn som går till anfall mot en passkytt, en skyddsjakt på en stor slagbjörn i Norge och unika scener på jakt efter järv i Sverige.
JAKT PÅ RÄV & GRÄVLING
Play
08:56
JAKT PÅ RÄV & GRÄVLING
I den här filmen får ni bl.a följa med på Lillens första grävlingsmöte, filmen är inspelad under 2017-2018.
JAKT PÅ SMÅ PREDATORER
Play
18:05
JAKT PÅ SMÅ PREDATORER
I den här filmen får ni följa med på jakt efter räv, grävling, mink & mård. Inspelat från 2010 och fram.
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 6
Play
59:47
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 6
Jakt För Livet 6 är den sjätte filmen i serien björn & lo. Följ med Robert och Nathalie som tillsammans med deras hundar jagar björn och lodjur i Sverige. Filmen bjuder på många spännande scener med unika situationer som får dig att längta ändå mer till nästa jakt.
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 5
Play
65:59
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 5
Den här filmen är Roberts femte film om löshundsjakt på björn och lo. Vi får följa med Robert, hans hundar och hans vänner på några av deras mest spännande jaktupplevelser.
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 4
Play
98:25
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 4
Den här filmen är Roberts fjärde film om löshundsjakt på björn och lo. Vi får följa med Robert, hans hundar och hans vänner på några av deras mest spännande jaktupplevelser. I den här filmen får vi se spännande ståndskall på björn, fina arbeten på lodjur, kamratskap, samarbete mellan hund och jägare och glädjen efter en lyckad jakt.
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 3
Play
120:25
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 3
Den här filmen är Roberts tredje film om löshundsjakt på björn och lo. Vi får följa med Robert, hans hundar och hans vänner på några av deras mest spännande jaktupplevelser. I den här filmen får vi se spännande ståndskall på björn, fina arbeten på lodjur, kamratskap, samarbete mellan hund och jägare och glädjen efter en lyckad jakt.
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 2
Play
88:57
Jakt För Livet - BJÖRN & LO 2
Den här filmen är Roberts andra film om löshundsjakt på björn och lo. Vi får följa med Robert, hans hundar och hans vänner på några av deras mest spännande jaktupplevelser. I den här filmen får vi se spännande ståndskall på björn, fina arbeten på lodjur, kamratskap, samarbete mellan hund och jägare och glädjen efter en lyckad jakt.
Jakt För Livet - BJÖRN & LO
Play
73:55
Jakt För Livet - BJÖRN & LO
Den här filmen handlar om löshundsjakt på björn och lo. Vi får följa med Robert, hans hundar och hans vänner på några av deras mest spännande jaktupplevelser. Vi jagar ifrån Västernorrlands gröna skogar till de mäktiga tallhedarna Norrbotten. I den här filmen får vi se spännande ståndskall på björn, fina arbeten på lodjur, kamratskap, samarbete mellan hund och jägare och glädjen efter en lyckad jakt.
Allt innehåll © Jakt För Livet